Tuesday, November 1, 2011

LASi

Alkukirjain haasteen kirjaimet tällä kertaa LAS ~ eli mennään nyt sieltä, missä aita on matalin eli mitä ekaksi tuli mieleen eli LASi. Ja tässä sitten olikin alkukirjain haasteen osuus. Ei tartte katsoa enempää. Muita LAS:eja täällä.

Mutta ihan kiusallanikin laitan nyt samalla tähän tyrkylle taas muutaman muunkin kuvan...
Nämä kun surullisen kuuluisat verhot vaihtoi "olkkarista" "ruokailutilan" puolelle. Lainausmerkit siitä syystä, että kyseessä on saman huoneen eri laidat. Pöydällä siskoltani saama Marimekon Tukaani-vahakangas. Tykkään siitä tosi paljon.
Toi pyörillä varustettu saareke oli ennen vaaleankeltainen, nyt maalasin sen ruostumattoman teräksen väriseksi, kuvasta ei oikein välity metallinhohto. Luonnossa pömpeli näyttää nyt ihan metalliselta.  Keittiön kaapeista en paljasta vielä kuvaa, kun multa puuttuu pari jutskaa, jotka on ihan oleellisia uuden värityksen kannalta. Mutta kunhan saan jutskat hankittua, niin laitan sitten kuvia lisää. ;)

Mun kuvat on nykyisin usein epätarkkoja, mummon kädet ei oo enää niin vakaat, kuin joskus nuorempana. Ja rakeisiakin kuvat on usein, kun en jaksa temppuilla jalustan enkä kunnon valaistuksen kanssa.
***

Some pics from our kitchen and dining areas. I´ve notice that my photos are nowadays quite grainy and blurry, grannie´s hand are not so steady anymore. I´m too lazy for staging tripod and proper lightning. ;)

11 comments:

 1. Your kitchen is really beautiful. Lee xx

  ReplyDelete
 2. Teillä on niin paljon kivoja yksityiskohtia keittiössä.Sulla on vaaleanpunainen KitchenAid-blenderikin;mulla on punainen.

  ReplyDelete
 3. Sieltähän löytyy paljon las--juttuja.Ihana se pullokin kuvineen.kaikki kivat esineet ovat valloittavia ja verhot niin suloset. Terkut mansesta. Lähden katselemaan miltä valoviikot näyttää tänä syksynä.

  ReplyDelete
 4. Siitä matalasta kohdasta minäkin. ;-)

  Kivoja kuvia kodistanne.

  ReplyDelete
 5. Komea on lasi ja ihana pullokin, mistä kaadella. Katsoin kuitenkin loputkin kuvasi ja ihastuin kovasti metallinen väriseen puumaaliin! Mulle kans! :)

  ReplyDelete
 6. Sun kotona on herkulliset värit.

  ReplyDelete
 7. Lasia löytyy monesta kohtaa muualtakin kuin varsinaisesta kuvasta

  ReplyDelete
 8. On sulla siellä vaan upeaa! Vau!

  ReplyDelete
 9. Lee
  Thank you. :))

  Yaelian
  Pähkäilin limevihreän ja ton vaalenapunaisen välillä, limevihreä sopis nyt ihan nappiin. Punainen on säväkkä. ;)

  Raija
  Voi ei! Mä olin ihan unohtanut valoviikot, nyt tuli ikävä koto Tampereelle. ;)

  Unelma
  No tosi tyylikkäästi sä kyllä teit matalan hypyn. ;)

  ReplyDelete
 10. TeeTee
  Musta toi pullo on tosi ihanan aurinkoinen. Mä aion maalata vielä lisää tolla metallimaalilla, harmi ettei se pääse oikeuksiin kuvissa. ;)

  Amalia
  Kiitos. :))

  pappilan mummo
  Tykkään vanhoista lasiesineistä, niitä onkin vähän siellä sun täällä. ;)

  Maikki
  Kiitos. :))

  ReplyDelete
 11. Jag älskar din smak, helt underbar, man blir så lycklig av att titta på fotografierna. Vilken underbar färgkombination! Tack.

  ReplyDelete