Monday, January 16, 2012

*caMeLLia and biRd of pAraDisE* + edit.
Vuosikammassa on kuukausihaasteena hanki. Vaikka täällä on kyllä nyt aika hyytävä keli (kts. postauksen loppusta säätilat), niin ihan lunta ei sentään ole luvassa. Joten jääköön hanki väliin ja laitankin tähän muistiin, että kiinanruusu kamela alkaa olla täydessä kukassa. Kiinanruusu Kamela viihtyy hyvin myös maljakossa. Lisää vuosikampa #2 haastekuvia täällä.

Edit.
Amalia tuolla kommenteissa onneksi oikaisi virheen, yllä oleva kukka tosiaan on Kamela (Camellia) eikä Kiinan ruusu. Vaikka kovasti kaikista kukista tykkään, niin aika hutera on mun kasvituntemukseni. Mutta mukava aina oppia uutta. Joten oikaiskaa ihmeessä jatkossakin, jos ihan puppua puhun. ;)
Myös paratiisilintupuskat puskee uutta kukkaa. Meillä on kaksi aika isoa pensasta,  mun pitäis nyt muistaa alkaa napsimaan pois kaikki kuihtuneet kukat, sitä mukaan kun niitä huomaan. Jouduin taas tekemään aika ison homman, kun perkasin puskat parin vuoden laiminlyönnin jälkeen. Tuossa alla näkyy kuvassa perkuutähteitä. Ja siellä alimmaisena sitten se mun vakioseurantakohde, jossa ei ole tapahtunut mitään muutoksia edelliseen, paitsi että Johnny käppäilee kuvassa.

 "Follow me"

Weather for North Hollywood, Los Angeles, CA

13°C | 55°F
MonTueWedThu
Mostly SunnyClearMostly SunnyMostly Sunny
Mostly Cloudy


Wind: SE at 13 km/h


Humidity: 64%15°16°18°19°