Tuesday, January 17, 2012

...hankkikaa elämä...;)

Laitetaan nyt vielä valkoinenkin kiinanruusu kamela.

Ja sitten ihan muihin asioihin, nimittäin mun silmiini osui tuolla blogin tilastoa vilkaistessani, että tänne blogille oli tultu useanpaankin otteeseen vauva.fi viestiketjusta, jossa kyseltiin oikeasti tyylikkäitä sisustusblogeja. Minä sitten mielenkiinnolla tietty tutkin, koska arvelin, että jotain kai siellä oli blogistani sanottu. No ekaksi törmäsin tälläiseen viestiin:

Ja sitten luin keskustelua edelleen ja törmäsin tälläiseen viestiin:

Mutta kyllä tuolta yksi blogi erottuu joukosta eikä ollenkaan hyvällä tavalla... Silloin tällöin sivuille eksyn ja naurahtelen, miten yrittää matkia nuorempia bloggareita ja pysyä ns. pinnalla. Onko se vaan tuo viidenkympin villitys mikä tuon aiheuttaa, ehkä. 

Nyt en ole kyllä aivan varma, että imartelenko itseäni syyttä suotta, mutta jotenkin tuntuu, että tuossa oli kyse  minusta.  No, oli niin tai näin, niin alkoi kyllä hymyilyttämään. Voi noita nuoria. ;)


Mutta oli siellä kyllä valitettavasti ilkeämpiäkin kommentteja. Aivan kamalaa miten monet bloggaajat joutuvat ilkeämielisten hampaisiin. Miten ihmeessä muiden elämä, sisustustyyli tai blogi voi oikeasti vaivata niin paljon, että niitä pitää ylimieliseen tapaan arvostella. Jokaisella on tietysti oikeus omaan makuun ja mielipiteeseen. Mutta kyllä jonkilaista harkintaa ja arvostelukykyä olis syytä käyttää, jos alkaa netissä mustaavalkoisella arvostelemaan ja ruotimaan muiden ihmisten elämää. Keskustelupalstoilla ja foorumeilla käydään uskomattoman mauttomia ja ilkeämielisiä keskusteluja. Ja sitten on tietty vielä ilkeät anonyymit kommentoijat. Heille tekisi mieli sanoa, että hankkikaa elämä, niin saatte tekin muuta ajateltavaa ja tekemistä. ;)


51 comments:

 1. olipahan rattoisa lukukokemus :/

  -porskutetaan me vaan ☺

  ReplyDelete
 2. Noi vauva- ja kaksplus-keskustelupalstat on ehkä pahimpia, mitä tästä maasta löytyy. Jostain syystä Google nostaa ne vieläpä aika korkealle hakutuloksissa, joten kerran jos toisenkin on tullut päädyttyä niille ja ihmeteltyä, miten tylyjä ja jopa ilkeitä asioita siellä sanotaan. Suurin osa porukasta on kuitenkin tod.näk. naisia.

  Mutta tää sun blogisi on kyllä ihana ja ihan ainoa sisustus/lifestyle/whatever-blogi mitä luen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kiva, että joku tykkää tälläsestä hörhäke-blogista.;)

   Oon kanssa huomannut, että Google tarjoaa usein noita keskustelupalstoja, mutta yleensä jätän ne väliin. Mutta muutamia kertoja jos olen huomannut, että blogilleni tullaan jostain foorumilta, niin tietty uteliaisuuttani pitää kurkata. Ja joka kerta mä hämmästyn noiden keskustelujen ala-arvoista tyyliä.

   Delete
 3. No johan on! :/

  Kyllähän noihin aina välillä törmää, kaikkialla kaikenlaisiin, mutta olenpa itsekin tilastotietojen kautta jäljittänyt blogejani ruodittavan milloin missäkin... :|

  Ja itse tätä blogiasi (ja muitakin) jo piiiiitkääään seuranneena luulen kyllä että sinä se olet täällä virtuaalissa "mellastanut" ihanine sisustuksinesi ja inspiksinesi jo silloin kun osa noista trendikkäistä lifestylebloggareista on virunut vielä viimeisiä aikoja opinahjojensa penkissä :D

  Ja ihan ylipäätään; miten voisi olla mahdollistakaan, että maailmassa olisi vain pelkästään erilaisia makuja ja tyylejä; ettei kukaan muu koskaan pitäisi samoista asioista ja haluaisi jakaa näitä mieltymyksiään - jota sitten näköjään voitaneen jollain tasolla aina "matkimiseksikin" kutsua. :/

  Tai, onko jotenkin luokiteltu että vain tietynikäiset ihmiset saa tykätä tietyistä asioista - saati tehdä tiettyjä asioita?? :o

  Kovinpa on ahdasmielisiä ajatusmalleja ihmisillä nykyään, mutta eipä sille minkään voine... Vaan kyllähän meteliä maailmaan mahtuu! :) Toisinaan vaan harmittaa kun metelöijät eivät metelöi vain omiaan, vaan katsovat asiakseen alkaa osoittelemaan, "omputtamaan" hiljaisempia kanssakulkijoitaan, eli suvaitsevaisuus ei olekaan kaksisuuntaista.

  - No, heräsipäs nyt ajatuksia postauksestasi :P Mutta minusta tämä on yksi virtuaalimaailman kauneimpia, rauhoittavimpia ja inspiroivimpia blogeja, tämä sinun itkupilliläsi, ja minusta täällä on myös kaikenlaisen koetun ja eletyn elämän ihastuttava ja mielenkiintoinen tunnelma! :) Jotkut voivat todellakin vain yrittää hankkia jotain vastaavaa - eli elämän... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Irwikissa
   Voi kiitos ihanista sanoistasi ja heh, oonhan mä täällä virtuaalimaailmassakin kerinnyt jo jokusen tovin mellastamaan. Ja aina mä oon tällänen samanlainen hörhäke ollut. Joten ainakaan ihan nykynuorisolta en ole tyyliäni voinut kopioida.

   Mä olen aina ihmetellyt tuollaista ikärasismia. Ajatteleeko tuollaiset nuoret, että jossain iässä pitää aikuistua niin, että ei saa enää seurata aikaan saatika hupsutella. Pahempia mun mielestäni on kyllä sellaiset vanhemmat ihmiset, jotka kauhistelee ja päivittelee jatkuvasti nykynuorisoa, on kuin olisivat unohtaneet olleensa itsekin joskus nuoria.

   Tai ehkä jotkut ihmiset sitten on vaan sellaisia, että niiden pitää olla aina arvostelemassa ja ärsyyntymässä mistä milloinkin.

   Delete
 4. Ainahan noita rääväsuita löytyy. Jokapaikassa, keletana. Että ne jaksaakin, päivät pääksytysten, kaikessa omahyväisyydessään ja kateudessaan suitsia muiden tekemisiä tai tekemättä jättämisiä. Mahtaa olla ankea elämä sellaisilla tyypeillä. Minä olen sellainen herkkis, että rääväsuuarvostelun kohteeksi joutuminen oikeasti alkaa itkettää, pah.

  Rakentava arvostelu on paikallaan, ja jopa ihan toivottuakin.

  Minä ainakin tykkään blogistasi, siksipä täällä visiteerailen. Sinulla on oma tyylisi ja niin pitää ollakin. yrittäkööt rääväsuut tehdä perässä! Menkööt metsään häpeämään ja kuten sanoit hankkikoot oman elämän! Ajatuksessani vähän potkaisen niitä nilkkaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja olen ihan samaa mieltä, että useimmat rääväsuut haukkuu varmaan silkasta kateudesta tai omahyväisyydestä. Mutta se kertoo tosiaan enemmän heistä itsestään, kuin arvostelun kohteesta.

   Mä olen itse joutunut tottumaan kritiikkiin, ja rakentava sellainen on ihan toivottavaakin. Sellaista voi mielestäni antaa, jos kyse on ammattitaidosta, mutta mitään järkeä ei ole sellaisessa, että ruvetaan arvostelemaan ihmisten henkilökohtaista elämää tai esim. kodin sisustusta.

   Delete
 5. Sinulla on oma kiva tyyli ja ihana värimaailma, ja se on vain hyvä, että on erilaisuutta ja mielikuvitusrikasta tyyliä sisustuksessa ym.
  Olet esimerkillisen rohkea ja uskallat pitää oman tyylisi, ole ylpeä siitä, ja pidä siitä kiinni. Sinänsä en näe blogiasi erityisesti sisustusblogina, vaan enemmänkin taiteellisena elämäntapa/tyyliblogina.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. Mä olen joutunut totuttelemaan pitkän urani aikana kritiikkiin ja arvosteluun, koska olen halunnut pitää oman tyylini. Jos en kestäisi arvostelua, niin helpomi olis sitten tehdä sellaista kaikkia miellyttävää, joka ei sitten sykähdytä kunnolla ketään. ;)

   Delete
 6. Mä olen niin hämmästynyt, että en tiedä, mistä aloittaa...
  Hämmästynyt lähinnä siitä, että jotkut voi olettaa, että blogia saisi pitää vain, jos miellyttää kaikkia - mikä siis tarkoittaisi, ettei ensimmäistäkään blogia olisi olemassa! Vai pitäisikö miellyttääkin vain alle kolmikymppisiä tms.??? Voisihan sitä laittaa jonkun K-30 rajoituksen. Sehän tässä rikkaus on, että löytyy jokaiselle jotakin. Onko tuo nyt tulosta siitä paljon puhutusta koulujen tasapäistämisestä? No, kunhan itse ovat viisikymppisiä ja huomaavat pitävänsä "vääristä" asioista, eivät istukaan harmaissa vaatteissa keinutuolissa villasukkaa kutomassa...
  Toinen juttu sitten on nuo keskustelupalstat, jotka yleensä tuntuvat päätyvän ilmiriitaan ja toisten nimittelyyn ja haukkumiseen nimimerkin suojissa!
  Oikein erityisen hyvää, värikästä, iloista ja boheemia päivää sinulle :)
  Tuire xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuire
   Niin, toi on kyllä todella huvittavaa, että jotkut nuoret tosiaan kuvittelee, että viiskymppiset istuu varmaissa vaatteissa keinutuolissa villasukkaa kutomassa. Mä kyllä itse asiassa teen noita kaikkia, mutta en taida kuitenkaan sopia sellaiseen perinteiseen mummokuvaan. Kukapa viiskymppinen tänä päivänä sellaiseen sopii. Ajat on muuttuneet ja me mummot siinä mukana.

   Mikähän siinä on, että aina noilla keskustelupalstoilla tuntuu hilluvan niin rääväsuista porukkaan. Oikein ihanaa ja boheemia yötä sinulle. :)

   Delete
 7. Kävin uteliaisuuttani katsomassa tuon foorumin ja eipä siitä voi paljon mitään sanoa. Miksi se sisustus on noussut niin elämää suuremmaksi asiaksi. Itse pidän kodeista, joista näkee, että elämään kuuluu muutakin kuin sistuslehtien selailu ja niiden sisällön kopioiminen. Kodissa täytyy näkyä asukkaiden arvomaailma ja tekemisen meininki, niistä blogeista saa rohkeutta ja vastakaikua, kuten tästä sinunkin. Ihailen tuota sinun värimaailmaa ja sitä miten yhdistelet asioita. Se ei ole kopsattua, vaan se kumpuaa sinusta, olet sisäistänyt asioita ja se näkyy.

  Jopa tuli sepustus, voisi kiteyttää; Tämä sinun blogisi on mielenkiintoinen ja värikäs, tykkään;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja olen samaa mieltä, sisustaminen ei mielestäni saisi nousta kyllä niin tärkeäksi, että kodista tulee joku näyttely. Koti on elämistä varten ja se pitää sisustaa omien ja perheen tarpeiden mukaan. Ja siitä tulee kiva ja persoonallinen, jos se on oman näköinen.:)

   Delete
 8. No huh huh taas noita kirjottelijoita
  ja tod. en ymmärrä
  miks pitää arvostella toisten tyylejä
  ja mä ainakin tykkään ettei kaikilla ole
  just samar tuulipuvut
  ja kaikki samanlaista:P

  Sä oot ihana persoona
  ja siittä tykkään
  ja sun koti pursuaa kans
  iloa
  ei pelkkää valkoista
  toisille se sopii
  mutta ei kaikkien tartte olla samaa tyyliä
  aina;).

  Jamssi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin, kyllä maailma olis tylsä, jos meillä kaikilla olis samanlaiset tuulipuvut ja saman muotin mukainen koti.

   Ja kiitos, mä kyllä voisin kuvitella asuvani ihan valkoisessakin kodissa, mutta jostain syystä tuota väriä aina vaan tuppautuu mun nurkkiin. :)

   Delete
 9. Aivan samaa mieltä kanssasi.
  Jokainen voi valita minkälaista energiaa ympärilleen levittää, mitä useampi levittäisi hyvää ja positiivista energiaa, sitä kivempaa meillä kaikilla olisi.
  Ilkeiden ja negatiivisten komenttien viljely ei auta ketään. Ja kertoo aina loppujen lopuksi aina niiden sanojasta enemmän kuin niiden kohteesta.
  Ihanaa päivää ja kiitos upeasta blogista :)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Marika
   Just noin, mitä useampi levittää hyvää ja positiivista energiaa, niin sitä kivempaa kaikilla. Ja siihen tämä netti onneksi sopii ihan yhtä hyvin, kuin ilkeilyynkin. Ja olen ihan samaa mieltä, että jokaisen sanat kertoo enemmän itse sanojasta, kuin kohteesta.:)

   Delete
 10. tuota minäkin olen usein miettinyt, että miksi toisten tuotoksia pitää alkaa ruotimaan niin kovalla kädellä ja julkisesti. olisiko kateellisten panettelua enemmänkin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin, just toi on niin pimeetä, että pitää julkisesti repostella ihmisten yksityisiä asioita. Se on rumaa ja todella huono tapaista. Kateudestahan tullainen taitaa saada alkunsa.

   Delete
 11. ...thankyoU! ~ sO pretty! ~ blessed be!...

  ReplyDelete
 12. Onnea sinulla on matkassa. Auta armias kun joku pitää blogia omasta yksityiselämästään, ja lapsestaan, minkälaisia hirveyksiä ihmiset voi kirjoittaa kommentteihin..

  Eihän sitä voi kaikkia miellyttää, mutta tosiaan, sanansa voi asettaa niin monin tavoin .

  Minäpä tykkään sinun kuvista! =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Viipukka
   No juu, toi on mielestäni se kaikkein surullisin juttu, kun aletaan arvostelemaan yksityiselämää ja varsinkin lapsia. Se on niin väärin. Mielestäni blogit sopii hyvin juuri kertomaan esim. lapsiperheen arjesta, sinne saa niin kivasti muistoja talteen. Mutta sitten ilkeilijät voivat pilata sen täysin.

   Ammattilaisia saa arvostella, mutta mitä järkeä on mennä arvostelemaan tavallisen perheen elämää. Kenellä siihen on varaa?

   Delete
 13. Voi vitsi! Tekisivat itse blogia, mutta eivat raukat taida osata. Kateellisten on niin helppo arvostella toisten tekemisia.

  Jatketaan me kuitenkin bloggailua!
  Tibs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tibs, juu, jatketaan ja pidetään lippu korkealla hyvätapaiselle bloggaamiselle. :)

   Delete
 14. Meitä on niin moneen junaan...mukavaa tammikuun loppua Itkupillille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Krisse ja kiva, että en ole valinnut yksinäistä junaa. ;)

   Delete
 15. Todennäköisesti haukkujat eivät itse bloggaa. Negatiivisenkin palautteen voi antaa rakentavasti ilman haukkumista. Tietysti taitohan se on sekin ja joiltakin se näyttää puuttuvan. Veikkaan, että kateus synnyttää ilkeää palautetta.

  Ihanaa, että on erilaisia blogeja. Ei kaikkien tarvitse olla samanlaisia. Luen mielelläni monenlaisia eri tyylien blogeja, vaikka oma tyyli olisikin toisenlainen, voin silti ihailla muitakin tyylejä.

  Sinun blogissasi on huolellisesti käsiteltyjä kauniita kuvia, joten eipä ihmekään, jos joku kateellinen on älähtänyt. Ei niistä kannata välittää. Mukavaa viikon jatkoa edelleen ja nautitaan siitä, että meillä on lupa olla sellaisia kuin olemme ja lupa tykätä mistä huvittaa.:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä luulen kanssa että se on joko kateus tai ylimielisyys ja pahimmassa tapauksessa molemmat, jotka synnyttää ilkeämielisyyttä.

   Mä kanssa tykkään niin mielettömän monista tyyleistä ja ihailen ja arvostan myös kaikkea persoonallisesti toteutettua, vaikka ei olisi lähelläkään omaa tyyliäni.

   Oikein mukavaa viikon jatkoa myös sinulle. :)

   Delete
 16. Suurin osa negatiivisesta palautteesta kumpuaa kommentoijan omasta huonosta olosta ja/tai silkasta kateudesta.

  Blogisi on ihana. Tänne tullessaan tietää varmasti saavansa aimo annoksen kauneutta, inspiraatiota ja hyvää mieltä.. Suuri kiitos <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos sinulle. Ja olen samaa mieltä, että kyllä ongelma on kommentoijassa itsessään, jos haluaa satuttaa muita. Erimieltä saa olla, mutta asian voi esittää aina rakentavasti ja ystävällisesti. :)

   Delete
 17. Kirjoitat täyttä asiaa. Yhdyn sotahuutoon. Hankkikoon oman elämän.
  Tätä sinun erittäin monipuolista blogia parempaa saa etsiä kauan.
  Tykkään kun sanot suoraan mutta silti rakentavasti.
  Joskus minäkin satun sivulle joka suorastaan mässäilee negatiivisuudella. Yritän löytää positiivisia. Sinun sivuilta jää hyvä mieli ja yksi kirjoittaja rauhoittaa minut aina hyvään uneen. Niin ihania kertomuksia, kirjoittaa/ isopeikko Vuodatuksessa. Jos joskus kaipaat hyväntuulista luettavaa niin sieltä löytyy.
  Itselläni on kommivalvonta, kun olen jo niin hirveän vanha en vaan jaksa saada sydäriä ilkeyksistä. Tunneihmisenä reakoin liian voimakkaasti yritän välttää negatiivisia, en ainakaan enää kommentoi niitä. Vauvat on ihania. Jospa ne äidit ovat liian rasittuneita, pienet vauvat vie aikaa ja lepo jää lyhyeksi. Kyllä he siitä kasvavat lapsiensa myötä. En ole itse katsonut pitkiin aikoihin ketä sivullani käy. Tiedän vain ne jotka laittaa kommin. Ole sinä vain huoletta oma ihana itsesi. Olet meille rakas. Kati tuossa ylempänä sanoo myös just oikein .

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. Minä kanssa mieluummin etsin ihania ja innostavia asioita täältä netistä. Kyllä meillä jokaisella on varmasti ihan tarpeeksi omia murheita ja ongelmia, ettei niillä tarvitse enää netissä mässäillä.

   Ja toi on niin totta, pienten vauvojen äidit on väsyneitä, muistan kyllä itse ne ajat. Ja silloin voin olla pinna kireällä ja usein vielä niin, ettei ole ketään, kelle omia tuntojaan purkaisi. Silloin voi olla tietty houkutus purkaa niitä tuntoja netissä. Ja siitä tulee sitten helposti kierre.

   Siksi kehoittaisinkin hankkimaan sen elämän, siihenkin löytyy netistä paljon apua ja ideoita. Kannattaisi käyttää se pieni oma aika mieluummin positiivisten asioiden parissa. Tai sitten tietysti voi ihan aidosti avautua ja saada myös sitä parantavaa ja lohduttavaa vertaistukea.

   Itse olet ihana. :))

   Delete
 18. Näitä löytyy, ja kyllähän siinä mieli pahoittuu.. ei voi mitään :( Kahvipöytäkeskusteluihinkin on mun blogini "typeryys" jo päässyt. Kiva kuulla sitten pikkulintujen lauluja, mutta eipä siinä - nokka pystyyn vaan! Sä oot ihana ja blogisi aivan hulppea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, ja ei sille mitään voi, että kyllä siinä mieli pahoittuu, kun kuule sitten pikku linnuilta, millaista peliä selän takana tapahtuu. Mulle on käynyt ihan samoin. Siitä pitää vaan mennä yli ja muistaa, että usein se on vaan kateellisten panettelua. Jotkut ne vaan niin rakastaa rypeä negatiivisuudessa. Joten nokka pystyyn positiivuuden puolesta. :)

   Delete
 19. Voi että minä tykkään täällä käydä katselemassa sinun juttujasi ja kuviasi:))Ihailen aina sinun luovuuttasi ja värien käyttöäsi. Kaikkea hyvää sinulle ja yhdyn koko sydämestäni ajatukseen:Jokaisen kannattaa hankkia ihan ikioma elämä!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja toivotaan, että kaikille löytyisi ihan ikioma elämä, jotta me voitas kaikki rauhassa elää omaamme. ;)

   Delete
 20. Voi,voi jos noilla arvostelijoilla ei ole muuta parempaa tekemistä,kun negatiivinen arvostelu.Toivottavasti elämä heitä joskus koulii ja tulee tilalle muuta ajateltavaa...Positiivisuus on kaiken a ja o ja siitä me energiaa itsellemme amennamme.Persoonallisuus kunniaan ja sitähän sinulta löytyy.Ja elämän kokemusta ,jota heittää mausteeksi joukkoon.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllähän se elämä usein pitää huolen siitä koulumisesta. Kun vastaan tulee jotain hiukan isompia suruja tai murheita, niin eiköhän siinä arvot asetu ainakin joksikin aikaa kohdalleen. Ja olen niin samaa mieltä, että positiivisuus on kaiken a ja o. Antaa kaikkien kukkien kukkia rauhassa. :)

   Delete
 21. Höh, joillakin ei tosiaankaan ole sitä omaa elämää. Sun blogi on mahtava persoonallistuma, jota on ilo lukea! Jatketaan!

  ReplyDelete
 22. Hihi, minä kuulun varmaan siihen säälittävien vanhojen ämmien kategoriaan myös. Kauheeta, jos ei löytyisi erilaisia juttuja, etenkin niitä IHAN erilaisia. Olisipa tylsää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jokke, juu eiköhän me kuuluta samaan kategoriaan, mutta jatketaan häpeilemättä säälittävää yritystämme ns. pysyäksemme pinnalla. ;D

   Delete
 23. Voi meitä, taidetaan kuulua siihen ikäryhmään joka on heille jo puoliksi haudassa eikä miedän sovi tehdä muuta kuin istua keinutuolissa olla hiljaa. Vastahan sitä ihminen alkaa jotain elämästä tajuamaan neljäskympistä eteenpäin.
  Koitetaan kestään ja pidetään hiljaa hauskaa:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, olen samaa mieltä, että elämä alkaa ihan uudella tavalla neljänkympin jälkeen. Mutta hei, me ei olla hiljaa, rummutetaan oikein kunnolla, se voi olla lohtuna jopa nuoremmillekin, että ymmärtävät, että ikääntymistä ei tarvitse pelätä. Se tuo niin upeita asioita muassaan. ;)

   Delete
 24. Makuja on monia, mutta mun mielestäni sun blogisi on yksi kauneimmista. Ihailen erehtymätöntä tyylitajuasi ja uskomatonta värisilmääsi. Olet rohkea edelläkävijä ja siitä voit olla ylpeä.

  Meitä jäi monta ikävöimään ihanaa kauppaasi ja värikästä ystävällistä persoonallisuuttasi. Terveisin Titta Tampereelta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Titta. Sydäntä lämmittää tuollainen kommentti. Ja onhan se toisaalta kiva kuulla, että minua siellä ikävöidään, vaikka toivotaan, että sinne tulee ihania uusia kauppoja. ;)

   Delete
 25. Luin sen keskustelun eikä se kyllä tarkoittanut sun blogia vaan ihan täällä Suomessa olevaa bloggaajaa jonka tyyli on...no joo...kuin kopio niistä kaikista muista. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahaa, no sitten olin väärässä, mutta tuli tästä ihan mielenkiintoinen keskustelu siitä huolimatta. ;)

   Delete
 26. Sun blogi on tosi mukavaa selailtavaa, luettavaa ja katseltavaa. Älä välitä haukkujista, antaa rakkien räksyttää, eikös vaan? Jatka vaan omalla tyylilläsi äläkä piittää muista. Sulla on kymmenen kertaa enemmän näkemystä ja silmää kuin useimmilla suomalaisilla blogaajilla. Minun ikioma sisustusblogini on aika paljon laimeampi, on vaikea jaksaa päivittää kovin tiuhaan. Mutta ehkä se tästä, kun hakee inspiraatiota. Sitä olen tässä juuri hakemassakin. Kiertelen blogeja ja yritän haistella, että millaisella tyylillä lähtisin jatkamaan. Toi rottinkijuttu jota olen sinällään IRL kehitellyt eteen päin, ei ehkä kiinnosta kovin monia. Pitäisi löytää jotain uusia tuulia, joista raportoida :)

  Nyt kun toi futuro talo on taas nostettu esiin, niin on alkanut mietityttämään että miten voisi omasta kodistaan tehdä futuristisen kokeilun. haluaisin omistaa yhden huoneen (ehkä makuuhuoneen!) ihan vaan tähän tarkoitukseen. Pitää vaan miehellekin kertoa tästä, ehkä sitten ;) Voisi lähteä peilipintojen ja teräksen linjalle muovin sijaan... Ehkä jotain kyberpink meininkiä. Mitäs siihen mies sanoisi jos väsäisin yhdestä huoneestamme postapokalyptisen painajaiskuvan :D Siinä olisi nieleskelemistä. Voisi mutsikin tykätä, se kun on Jehovan todistaja :D Joo, no niin, kiitoksia, kyllä tää tästä lähtee taas liikkeelle kun pallottelee näin ittensä kanssa :P Kiitos tosiaan inspiroivasta, todella laadukkaasta blogista...

  ReplyDelete