Sunday, February 12, 2012

...above only sky and a rose...


Värikollaaseissa haasteena on taivas. Taivaasta sain inspiraation toteuttaa kollaasin tavanomaisesta kaavastani poiketen. Pikku tyttönä mulla oli "taiteilijanimenä" Sabine Himmelrose. Olin silloin balettikoulussa ja haaveilin ballerinan urasta. Mulla oli vaaleansininen balettipuku ja se jotenkin innoitti tuohon taivaalliseen taiteijanimeen. Taivaanrannanmaalariksi olen kuullut itseäni usein kutsuttavan, otan sen ihan kohteliaisuutena, kuullostaa tosi kauniilta sekin. ;)

Lisää taivasteltavaa täällä.

Ja tyrkylle taas muutama muukin kuva, mutta samalla teemalla mennään. Käytiin eilen Chinatownissa ja taivasta tuli kuvattua tavallista enemmän, johtuen pilvistä. Joten sinällään ihan hauska yhteensattuma värikollaasi teeman kanssa.

Tälläiset tummat pilvimuodostelmat on harvinainen näky täällä. Muutama pisarakin ropisi tuulilasiin kotimatkalla.
Valkonen näyttää aina kiehtovalta taivasta vasten.

Luulin aluksi, että tuo Ped Xing on kadun nimi ja ihmettelin, että on tosi pitkä katu. Ekan kerran pongasin sen Chinatownissa ja seuraavan kerran näin sen Northridgessä, joka on ihan toisella puolella kaupunkia. ;)

Ja loppuun vielä hauska tornitalo Chinatownista. Keltanenkin näyttää kivalta taivaan sineä vasten.

***

The Color Collage Challenge for this week is Sky. I made this collage completely different  this time. Inspiration game from my childhood. I was in ballet school and I was dream of career of ballerina. I had a light blue tutu and that inspired me to create stage name, Sabina Himmelrose. Himmel meas sky in German and rose is rose. ;)