Monday, February 13, 2012

❤♥❤ haPpy VaLentiNes ❤♥❤ Tähän alkuun nyt ihan ensimmäiseksi:

Hyvää Ystävänpäivää, rakkaat blogiystävät!

***
Happy Valentines Day!


Ja sitten mennään pikku hiljaa itse asiaan, eli Vuosikampa on kyseessä. Nämä kauniit vaaleanpunaiset kukkaset on Chinatownista.
 Toimikoon nuo kaunottaret virtuaalisina Ystävänpäivä kukkasina teidän kaikkien iloksi.

Tämä arkisempi kukkanen onkin sitten ihan meidän omasta pihasta. Se jäi pystyyn Robin ajaltua nurmikot. Ei raaskinut ajaa tuon reppanan päältä.

Meidän varsin mukavat, mutta valitettavan rumat aurinkotuolit alkaa näyttää hiukan paremmilta, kun keskiruskea kangas alkaa haalistuessaan lähestyä armyvihreää  ja tummanruskea tyyny on jo melkein harmaa. Mikähän auttais noihin rumiin käsinojiin. Ehkä ne syöpyy pois. ;)

No vihdoin ja viimein sitten se varsinainen juttu, eli vuosikampa #4 ja vuorossa vakioseurantakohde. Joka on pysynyt ihan samanlaisena. Sama kissakin kuin viime kuvassa, tosin eri asennossa. Ai niin ja onhan siellä Robin ripustama pussilakanakin. ;)

Alla näkyy, että täällä ollaa oltu aika hyisissä keleissä. Rob pukeutuu työmatkalle kuin naparetkelle. Ollaan saatu ihailla pilviä ja jopa muutama tervetullut sadekuurokin on vieraillut meidän pihassa.Weather for Panorama City, Los Angeles, CA

13°C |55 °F
MonTueWedThu
Chance of ShowersMostly SunnyChance of ShowersMostly Sunny
Mostly Cloudy


Wind: S at 11 km/h


Humidity: 41%15°16°14°19°