Wednesday, February 29, 2012

HyvänMieLen poStaus


Sain MaaMaalta aivan ihanan haasteen, joka kuuluu näin:

"Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen)."

Olen lähes aina hyvällä tuulella. Ja olen samaa mieltä MaaMaan kanssa, että hyvä mieli on usein tietoinen päätös... se riippuu asenteesta, jolla asiat päivittäin kohtaa. Ja siihen vielä lisäisin, että kiitollisuus ja hyväntahtoisuus ovat hyvänmielen peruspilareita. Ja on hyvä myös muistaa, että sitä saa, mitä antaa. Ja sitä löytää, mitä etsii.
1. Minua ei ole vaikea ilahduttaa, ilahdun niin pienistä asioista. Asfaltin raosta puskeva rikkaruohokin riittää hivelemään kauneuden kaipuutani.

2. Hymy, ystävällinen käytös, hyväntahtoisuus. Avarakatseiset ja sydämelliset ihmiset sykähdyttävät sielua myöten. Näitä ihania ihmisiä on siunaantunut elämääni niin paljon. Ystäviä löytyy neljässä sukupolvessa. He ovat elämäni suurin rikkaus ja ilon aihe. Rakastan ystäviä, joiden kanssa voi nauraa. Ja muuten ne ystävät, joiden kanssa tulee naurettua eniten, on niitä ystäviä, joiden kanssa voi myös itkeä surun hetkellä.
3.Jostain syytä kotiini kertyy aina lemmikkejä hiukan tavallista enemmän. Vaikka niistä toki on jonkin verran vaivaakin, niin iloa kuitenkin monin verroin enemmän. Nelijalkaiset karvaiset ystävämme kääntävät suupielet ylöspäin monta kertaa päivässä. Se on hyvänmielen terapiaa. Tällä hetkellä meidän terapiatiimiin kuuluu 5 toinen toistaan persoonallisempaa kisua ja yksi kahjo koira.

4. Facebookista on tullut mulle oikea ilopilleri. Istun tässä koneella hommissa usein koko päivän ja samalla seuraan ystävien päivityksiä. Voi taivas, miten monta ilon ja hymyn aihetta sieltä päivittäin löytyy. Ja muutamat oikein kunnon naurutkin aina silloin tällöin. Unohtamatta nyt kuitenkaan blogeja, joilta saan myöskin valtavasti innostusta ja inspiraatiota. Ja kommentit tietty piristävät aina.
5. Tulen suvusta ja perheestä, jossa hyvää ruokaa on aina osattu arvostaa. Kulinaariset nautinnot on elämänsuola. On ihanaa seikkailla makujen ihmeellisessä maailmassa.

6. Taide, muoti ja design maailmasta ajantasalla pysyminen pitää mieleni virkeänä ja innostuneena. Rakastan rohkeutta ja innovatiivisuutta. Ihailen ihmisiä, jotka uskaltavat kulkea omaa tietä ja rikkoa rajoja.

7. Rob se vasta varsinainen ilopilleri onkin. Meidän rakkauden salaisuus on se, että kumpikin saa toisen nauramaan. Me pelleillään ja hauskutellaan jatkuvasti. Jopa kun Rob on töissä, me lähetellään toisillemme hauskoja viestejä. Meillä on molemmilla aika omituinen, mutta onneksi samanlainen, huumorintaju.

8. Los Angeles on valloittanut sydämeni. Rakastan tämän jättiläiskaupungin värikästä ja urbaania tunnelmaa. Mutta parasta on kuitenkin se, että asutaan täällä rauhallisella alueella, kuin herran kukkarossa, ison pihan perällä, pienessä talossamme. Elämäni on kuin kesämökkeilyä vuoden ympäri.
9. Lahjakkuus saa mut aina suunnattoman iloiseksi. Olipa sitten kyseessä harrastus tai ammatti. Kun ihmiset tekee sitä mitä tekee, intohimolla ja antaumuksella, niin sitä on ilo katsella. Hyvä kirja, konsertti tai vaikkapa elokuva ovat mieltä nostattavia elämyksiä.

10. Kuvien tekeminen ja valokuvaaminen on mulle melkein yhtä tärkeää kuin hengittäminen. Olen onnekas kun voin täysin omistautua näille intohimoilleni.

Huomasin, että tätä listaa olis voinut jatkaa loputtomiin, monta tärkeää asiaa jäin vielä mainitsematta. Haluan tällä kertaa antaa tämän haasteen eteenpäin Kiirepakolaiselle, Lepikselle, Eliisalle, Aikatherinelle ja Johannalle.