Sunday, March 11, 2012

~* faLL CoLoRs *~

Värikollaasien haasteena on syksy. Syksystä olen oppinut pitämään vasta kypsemmällä iällä. Nuorenpana en osannut nauttia syksyn kauneudesta, kun surin jo etukäteen talvea. Se oli kyllä ihan hupsua. Kalifornian syksyä ei voi kyllä edes verrata Suomen syksyyn. Ikävöin erityisesti suomalaista syksyistä kirpeän raikasta sienimetsää. Ja tietysti syksyn upeaa väriloistoa. Täällä se vuodenaika, jonka mieluiten skippais on kesä. Muita syksyisiä kollaaseja täällä.

 ***

The Color Collage challenge is fall.

17 comments:

 1. Aivan hurmaava on koostelusi! Tuo killittävä pikkunukke sai ihan hekottamaan hyväntuulisena. Syksyssä on kyllä ihanan paljon värejä. Olet löytänyt ne!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kiirepakolainen ja syksy on ainakin väriensä puolesta todella kiehtova vuodenaika. :)

   Delete
 2. Kauniit halloweeniin viittaavat syksyn värit, unohtamatta asterin pinkkia punaa. Ja teippiä on mennyt ainakin rulla! Kiva kuvien sommittelua myöskin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kaari3 ja pikkusen pinkkiä pitää olla ja tietysti kilometri teippiä. ;)

   Delete
 3. Sinun syksyssäsi on Halloweenin kauhusta huolimatta romantiikkaa ja lämpöä, tykkään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Susu ja liekö tämä varttuminen lisännyt romantiikan ja lämmön kaipuuta. ;)

   Delete
 4. Nämä sinun kollaasisi ovat niin hurmaavia, nytkin syysväreissään.

  ReplyDelete
 5. Hauska ja värikylläisen syksyinen kollaasi.

  ReplyDelete
 6. Tyttelit ovat hienoja katseenvangitsijoita. Niissä on jotain kaipausta ja kauhua. Toinen suuntautuu kesään toinen syksyyn, mitä ei vielä halua. Tästä löytyy symboliikkaa vaikka muille jakaa. Mielenkiintoinen ja hieno kollaasi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Uuna. Minäkin löydän symboliikkaa, mutta kuten useimmiten, vasta kun työ on valmis. Tarina syntyy itsestään. ;)

   Delete
 7. I love the orange colour and fall is the season i prefer ! great collage

  ReplyDelete
 8. Vaikka syksy ei ollenkaan kuulu lempivuodenaikoihini niin syksyn väreistä pidän ja erityisesti sinun tyylistäsi tehdä jokaisesta kollaasistasi ainutkertainen Huippua!

  ReplyDelete
 9. Sinulla on taas niin kaunis kollaasi. Suomessa on ihan parasta se, että on vuodenajat. Jokaisella vuodenajalla on omat ihanuutensa.

  ReplyDelete