Monday, June 18, 2012

bLisSaRd bLuE

The Weekly Color Collage Challenge is Blissard Blue. I might got a little bit carried away. I just love this color so much. One of my absolutely favorite colors ever. More collage here.

***

Värikollaaseissa on kesäextra. Tarjolla on oikein sortimentti värejä. Itse saa valita, miten värit käyttää, minä päätin nyt edetä väri kerrallaan. Eka väri - Blissard Blue - kuuluukin ihan ehdottomiin suosikkeihini. Ihan alkuksi halusin hiukan pelleillä, mutta alla löytyy nyt kuvat  pötkönä, en tohtinut tällä kertaa sen paremmin käsitellä kuin pienennelläkkään (tuliks toi nyt oikein?suomenkieli on kyllä joskus omituista) kuvia. Lisää kollaaseja löytyy täältä.


Eli tässä oli värikollaasien anti ja nyt sitten höpötysosastoon...joka jatkuu painamalla "read more"...näköjään suoralla linkillä, esim. värikollaaseista toi jorina näkyy kokonaan, mutta ei siitä tartte välittää, jos tulit vaan kuvia katselemaan. ;)Itse asiassa, en nyt jaksakkaan kirjoittaa, mulla oli kyllä kaikenlaista mielessä, mutta tänään on ollut sen verran menoa ja meininkiä, että taidankin nyt vetäytyä kuuntelemaan "mun ajatus valmentajaa". Ai siis että mitä?? No okei. Kerron hiukan.

Mä oon tainnut joskus täälläkin kertoa, ainakin edesmenneellä Kyynelkavana-blogilla ihan kyllästymiseen astikin, meditaatiosta. Olen ollut asiasta kiinnostunut jo kolme vuosikymmentä, mutta vasta viimeiten 8 vuoden aikana olen paneutunut asiaan ihan tosissani. Tosin onhan tässä välillä ollut sellaisiakin jaksoja, että meditoinnit on jäänyt vähemmälle.

Välillä on myös sellaisia jaksoja, että en millään malttaisi hiljentyä. Tuntuu, että on sellainen hösötys päällä, että sitä ei tahdo oikein saada pysäytettyä. Siihen ongelmaan olen nyt löytänyt tosi hyvän ratkaisun eli kuuntelen ohjattuja meditaatioita. Niiden avulla pystyn rauhottumaan ja hiljentymään silloinkin, kun elämä on maanisemmassa vaiheessa.

Uusin, tosi ihana, löytöni on My Thought Coach - Stin Hansen. Stin on kunto- ja meditaatio-ohjaaja ja hänen valikoimista löytyy meditaatioita ja affirmaatioita joka lähtöön. Itse olen nyt kuunnellut viime aikoina erityisesti työhön ja rahaan liittyviä nauhoitteita. Nukahtamiseen ja nukkumiseen liittyvät nauhoitteista olen myös saanut tosi paljon hyötyä. Kerron ehkä lisää myöhemmin, mutta jos asia kiinnostaa, niin voit käydä itse kurkkaamassa lisää täällä.

No niin, jäin taas sormenpäistäni kiinni, mutta nyt heippa. ;)