Sunday, June 17, 2012

wHite aNd bLue aNd soMetHing nEw...

As some of you might have noticed, I put down my Inspiration-blog...but not the inspirations. For now on, I will post, among my own stuff, also photos which inspires me. Here is the first set - white and blue - I love this combination, specially at summertime. :)
Taikkun Liu's porcelain coke bottles via Apartment Therapy

via Encore!Life

Left via Cowparsley / Right Woodland comforter by Bianca Lorenne

Photo by *itKuPiLLi*
***
Jotkut on ehkä kerinnyt huomaamaan, että lopetin sekä Kyynelkanavan että Inspiraatio-blogini. Tästä lähtien julkaisen tällä blogilla nyt omien kuvien lisäksi, myös kuvia, jotka itseäni, ilahduttaa, ihastuttaa tai muuten vaan inspiroi. Kolmen blogin pitäminen oli liian työlästä ja rasittavaa, nyt tuntuu tosi kepeältä, kun voi keskittyä vain ja ainoastaan tähän yhteen blogiin.

Ajattelin, että kirjoittaisin postauksiin aluksi pienen pätkän englanninkielellä ja jatkaisin sitten mahdollisesti hiukan enemmän suomenkielellä. Mutta katkaisen pidemmät tekstit ja jos kiinnostusta riittää niin mun jorinoita voi sitte lukea lisää klikkaamalla "read more"...


Eli ei Kyynelkanavan lopettaminen sentään teitä mun saarnoista päästänyt, aion jatkossakin höpötellä sitä sun tätä, mutta siis täällä hiukan piilossa. Tämä järjestely johtuu oikeastaan ihan visuaalisista seikoista. Kuvat on mulle kuitenkin se omin juttuni, joten haluan, että se välittyy myös blogin yleisilmeessä. Toivottavasti tämä järjestely passaa teillekin rakkaat lukijat. Ja toivon, että viihdytte jatkossa entistä parammin itkupillin seurassa. :))