Sunday, June 17, 2012

wHite aNd bLue aNd soMetHing nEw...

As some of you might have noticed, I put down my Inspiration-blog...but not the inspirations. For now on, I will post, among my own stuff, also photos which inspires me. Here is the first set - white and blue - I love this combination, specially at summertime. :)
Taikkun Liu's porcelain coke bottles via Apartment Therapy

via Encore!Life

Left via Cowparsley / Right Woodland comforter by Bianca Lorenne

Photo by *itKuPiLLi*
***
Jotkut on ehkä kerinnyt huomaamaan, että lopetin sekä Kyynelkanavan että Inspiraatio-blogini. Tästä lähtien julkaisen tällä blogilla nyt omien kuvien lisäksi, myös kuvia, jotka itseäni, ilahduttaa, ihastuttaa tai muuten vaan inspiroi. Kolmen blogin pitäminen oli liian työlästä ja rasittavaa, nyt tuntuu tosi kepeältä, kun voi keskittyä vain ja ainoastaan tähän yhteen blogiin.

Ajattelin, että kirjoittaisin postauksiin aluksi pienen pätkän englanninkielellä ja jatkaisin sitten mahdollisesti hiukan enemmän suomenkielellä. Mutta katkaisen pidemmät tekstit ja jos kiinnostusta riittää niin mun jorinoita voi sitte lukea lisää klikkaamalla "read more"...


Eli ei Kyynelkanavan lopettaminen sentään teitä mun saarnoista päästänyt, aion jatkossakin höpötellä sitä sun tätä, mutta siis täällä hiukan piilossa. Tämä järjestely johtuu oikeastaan ihan visuaalisista seikoista. Kuvat on mulle kuitenkin se omin juttuni, joten haluan, että se välittyy myös blogin yleisilmeessä. Toivottavasti tämä järjestely passaa teillekin rakkaat lukijat. Ja toivon, että viihdytte jatkossa entistä parammin itkupillin seurassa. :))


18 comments:

 1. Ihania kuvia ja hyvältä vaikuttaa muutenkin. Sain inspiraatiota :)

  ReplyDelete
 2. Passaa :)
  Kyllä mä sinakin jaksan klikkailla!

  Hauska muuten huomata kuinka oma värimaailma "elää", en ole koskaan ollut sinisen enkä vihreän fani (toki niitä pieniä kausia on jossain vaatteissa yms ollut ) mutta tuo yhden kuvan haalean vaalea sininen peite on sellainen jonka huolisin lennosta!
  Ja kotiin suunnittelen yhden makkarin tuolin maalaamista haaleanvaalealla vihreällä! Piti tulla musta...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, Pepi. Ja sellastahan se on värien kanssa, kausia tulee ja menee, mua viehättää varsinkin kesäisin raikas sinivalkoinen yhdistelmä, se on niin cool ja viileä. ;) Haaleanvaalea vihree on hyvä väri, se sopii niin monenlaiseen värimaailmaan.

   Delete
 3. Kiitos,kiitos.Onnea edeleen bloggailuun. Kuvasi ovat aina personallisia ja mahtavia. kyllä niitä jorinoitakin on mukava lukea.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Raija. Eli kuvia ja jorinoita tulee jatkossa ainakin entiseen tapaan, ehkä jopa enemmänkin, kun nyt ei tarvi hajottaa voimia useammalle taholle. ;)

   Delete
 4. Käyn täällä kurkkimassa jos sitä Patrowta näkyisi aina silloin tällöin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih, Ari, Patrow ei nyt vähään aikaan kerinnyt kuvattavaksi, kun on ollut kameran takana. ;)

   Delete
 5. Me encanta este azul... de azulejo portugués y holandés!!!
  Es fascinante!!!
  karumina

  ReplyDelete
 6. sinivalkoinen on niin kaunista;-))m

  ReplyDelete
 7. Hyvä idea, siis yhdellä klikkauksella saa ikään kuin kaksi blogia. Selkeää.
  Kuvat ovat tosiaan aina niin ihastuttavia, että niiden katsomisen jälkeen on mukava klikata tekstit esiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva Arleena, että pidät tästä uudistuksesta. Selkeämpi itselleni ja uskon, että myös lukijoille. :)

   Delete
 8. Raju veto! No, aika aikaansa kutakin.
  Sininen on varsin raikas ja sinivalkoinen vielä raikkaampi! Tuo tiukkaan kukitettu kermanekka on aivan mahdottoman upea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitäähän sitä välillä repäistä oikein kunnolla. ;) Sinivalkonen on niin raikas yhdistelmä, kesähelteillä ihan ehdottomasti paras. ;)

   Delete
 9. Tottakai passaa :)
  Helpompi seurata juttuja kun ovat yhdessä blogissa -- aika on vaan kortilla, enkä ole blogeihin ehtinyt läheskään niin usein kuin haluaisin... :/ ... Nooh, ootte kuitenkin mielessä <3 Ja onneksi ehtii sentään näin joskus 'kyläilemään'! :)

  xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kun poikkesit MaaMaa. Mulla on kanssa jäänyt nyt ihan liian vähälle vierailut blogeissa. Mutta ihan samoin, ootte kuitenkin mielessä. Mutta hei, laatu on tärkeämpää kuin määrä, joten vaikka harvaksi vierailut jäisikin, niin sitten ne on sitäkin mieluisampia. ;)

   Delete