Wednesday, April 28, 2010

Ei enaa mitaan sanottavaa


Jihuu, sain eilen illalla paateltya kaulaliinasta langat, tosin en tieda kuinka paljon sille nyt loytyy taalla kayttoa, mutta tein sen kuitenkin puuvillalangasta siina toivossa, etta sita vois kesallakin kayttaa. Ma oon tassa istunut jo jonkin aikaa ja miettinyt, etta mita ma voisin tahan viela kirjoittaa. Kun ei ole oikein mitaan sanomista. Olen tanaan ollut aamusta mesengerissa, skypella ja puhelimessa, joten olen tainnut hopottaa jo niin paljon, etta paa on tyhja. Mutta hyva niin. :))

Ai niin, olihan mulla yks juttu, josta haluaisin kysya mielipidetta. Ma toisaalta haluaisin laittaa tanne blogille musiikkia, mutta sitten taas toisaalta ajattelen, etta se vois olla hairioksi.  Ma joskus tykkaan ja saatan jopa innostua kuuntelemaan pidempaan. Mutta joskus arsyttaa niin, etta vaihdan sivua, jos en loyda paussinappulaa. Mita mielta olette blogimusiikista?


24 comments:

 1. Mulla on aina speakkerit aanettomalla, avaan ne jos on jotain mita pitaa kuunnella. Joten laita vaan!
  Natti kaulaliina!

  ReplyDelete
 2. Älä laita musiikkia, se on yksi ärsyttävin asia blogeissa. Käyn sinun blogissasi "väriterapiassa", ja mielestäni musiikki pilaisi terapiani kokonaan :o). Tietenkin äänet saa pois ja näin, mutta suljen yleensä blogin aika vilkkaasti jos musiikki alkaa soimaan. Peace and Love.

  ReplyDelete
 3. Joo, ei missään tapauksessa sellaista musiikkia, joka alkaa automaattisesti soida kun blogiin tulee. Monikaan asia ei ole ärsyttävämpää nettisivuilla kuin pakotettu meteli. Ja erityisen kiusallista se on, jos sattuu surffailemaan sellaiselle sivulle jossain julkisella paikalla kuten vaikka töissä.
  Noin muuten musiikki on kyllä kivaa, jos vaan saa itse päättää, että kuunteleeko. :)

  ReplyDelete
 4. Samaa mieltä kuin kaimani eli ei missään tapauksessa sellaista, mikä alkaa automaattisesti soida. Se sotkee, kun plarailee muita sivuja. Sellainen systeemi kuin esim Ciacionialla on, että voi itse panna päälle ja kuunnella, on ihan ok. :)

  ReplyDelete
 5. Hih,
  mulla oli se sama systeemi kuin Ciacionialla, ja siita valitettiin... ;)
  Tosin tykkaan hanen musiikistaan.

  ReplyDelete
 6. You have such a wonderful eye for composition and color. Your colors are outstanding.

  ReplyDelete
 7. Mä olen tehnyt niin kuin Susakin, että mulla on ääni pois koko koneelta ja laitan päälle vain tarvittaessa - tulee kaikenlaista pimpelipomia joka paikasta... joten ihan sama mulle!
  Mies on kerännyt yhden huoneellisen vinyylilevyjä ja soittaa itsekin (ja laulaakin vielä - ah, ne äänenavaukset!), joten musiikinnälkä tulee tyydytettyä muuten :)

  ReplyDelete
 8. Kannatan musiikkia, mutta valinnaisena. Ei siis musaa, joka alkaa itse soimaan, kun sivun avaa.

  Itselläni on joka vehkeessä mute päällä niin koneessa kuin puhelimessakin, radiossa ei sentään.

  ReplyDelete
 9. Blogimusiikki on tervetullutta, jos se ei ole automaatilla.

  ReplyDelete
 10. Tykkään näin..
  ihanat värit, kuvat, kivaa jutusteluasi..

  ReplyDelete
 11. Ei missään tapauksessa automaattisesti musiikkia päälle. Jotkuthan saattaa työpaikalla lukea blogia ja on nolo juttu, jos sieltä alkaa kuulua musiikkia niin, että koko maisematoimisto herää.

  ReplyDelete
 12. Aina eii vaan löydy sanottavaa,mutta kivat kuvat ainakin löydit...

  Mun mielestä blogimusa on ihan ok,kunhan se ei ole automaatilla.Ja se hieman hidastaa sivujen aukeamista...

  ReplyDelete
 13. Mitäs sitä sanoakaan kun osaa kuvata ;o) Musiikkin sanoisin, että jos ei automaattisesti ala soida niin ihan ok.

  ReplyDelete
 14. Voiko joku antaa esimerkkeja blogeista missa musiikin saa valita...?

  Olen aina luullut etta blogit missa on musiikkia, se tulee automaattisesti paalle...

  ReplyDelete
 15. Säikähdän ihan hirveästi, kun menen blogiin, jossa musa alkaa soida automaattisesti. (en yleensä ole varautunut moiseen ja volyymitkin saattaa olla isolla). Musiikki on aina ok, mutta ei välttämättä noin automaattisesti soivana.

  Superhieno huivi!!!

  ReplyDelete
 16. Hieno kaulaliina! pitäähän ne Afrikassakin pipoja, joten kaulaan vaan :)
  Joskus on jollekin sivulle mennessä musiikki pamahtanut yhtäkkiä kovaa päin näköä ja on pitänyt poistua nopeasti. Saako sen silleen sopivan kovaa tai selkeesti sivulta hiljennettyä pois jos haluaa, kun välillä on kiireessä mute-nappi jossain piilossa ja ainoa nopea vaimennustapa on ollut poistuminen?...Varsinkin työn takia surffaamillani rättivalmistajien sivuilla joskus pamahtaa hervoton mätke päälle.
  Musiikkihan on kumminkin ihanaa, laita vaan, sittenhän sen näkee miten se toimii.

  ReplyDelete
 17. Herkulliset värit kaulaliinassa, nam.

  Äh, minä en pidä blogimusiikista.

  ReplyDelete
 18. Joo, en suosi sellaisia automaattisesti putkahtavia musajuttuja, ne ärsyttävät. Ihanat värit sinulla taas kuvissa ja kaulaliinassa.

  ReplyDelete
 19. En tykkää kun blogilla alkaa automaatisesti soimaan musiikki. Vaihdan usein sivun pois sen takia. Minä kuuntelen usein jotain muuta joten se ärsyttää

  ReplyDelete
 20. Ihanaa väriterapiaa näin aamun ratoksi :)

  Musiikki on kyllä iloinen asia, mutta en oikein tykkää, jos se alkaa automaagisesti soida. Minulla on yleensä äänet päällä ja saatan kuunnella muuta samaan aikaan, joten se vähän häiritsee.

  Saahan sen toki hiljennettyä, mutta minulla on myös sellainen tapa, että saatan avata toosi monta blogisivua samalla kertaa, kun menen kierrokselle tai tutkin uusia blogeja.

  Sitten jos jossain on musiikkia, niin menee ikuisuus että löydän sen musiikkiblogin kaikista avatuista sivuista ja se hermostuttaa herkkiä hermojani :D

  Tosin itsekin harkitsin jossain vaiheessa musaa blogilleni, mutta olisin halunnut sellaisen systeemin, että sen saa lukija päälle halutessaan. En vain löytänyt sellaista, joten unohdin koko jutun.

  Ja sitten on vielä sekin juttu, minkä olen huomannut etenkin matkustellessa. Nämä nettiyhteydet (täälläkin) on vähän mitä on ja kaikki extra hidastaa sivujen latautumista. Kotona ei ole ongelmia, mutta esim. tämä meidän hieno hotelli"laajakaista" on oikea etana ja yleensä ikinä ensi yrittämällä ei pääse minnekään sivulle.

  ReplyDelete
 21. Sitä automaattisesti soivaa ei juuri esimerkiksi Ciacionilla ole. Ebrufinilla oli ja se oli todella ärsyttävää. Saahan sen pois, mutta jos pitää sivua auki ja menee jonnekin, missä haluaa kuulla jotain, niin mikä kakofonia. Erittäin ärsyttävää. Samoin jos ei halua kaikkien kuulevan, että surffaa siellä sun täällä. Pitää olla vara valita. Kiitos! :)

  ReplyDelete
 22. Kiitos kaikille kommenteista ja tassa tuli tietty mielipiteita laidasta laitaan, mutta kallistun kylla itsekin sille, etta jos on musiikkia, niin se pitaa olla sillain, etta sen voi laittaa paalle jos haluaa, ei sillain etta se automaattisesti alkas soimaan.

  Niissa sivustoissa josta olen noita playereita katsonut on kylla aina mahdollisuus valita se, etta alkaako musiikki automaattisesti vai ei.

  Joten alkaa pelatko, taalla ei ala musa soimaan ainakaan automaattisesti. ;)

  ReplyDelete
 23. Ciacionilla kun kayn, se musiikki tulee mulla kylla automaattisesti paalle. Mutta ma kylla tykkaan siita, ja usein jatan hanen bloginsa paalle juuri sen musiikin takia.

  ReplyDelete
 24. Susa
  No mun piti kayda ihan tsekkaamassa toi Ciacion blogi, kun en sita ennestaan tiennyt, ja kylla siella musiikki alko soida heti, automaattisesti.

  ReplyDelete