Friday, December 10, 2010

Ei tästä mitään tule, vai tuleeko sittenkin?

Meidän piti tänään mennä sinne johonkin ihanaan paikkaan, jonka Rob halus mulle näyttää, mutta mulla on jotenkin sekavat fiilikset, joten se saa siirtyy ainakin viikolla. Ja tänään mennään nyt vaan sinne, minne minne lähes joka viikonloppu, eli kirppiskierrokselle.

Mulla on ollut sellainen olo, kuin joku pistelis neuloja mua esittävään Woodoo-nukkeen. Jonkinlaisia ikäviä stressin oireita. Olen jostain kummasta myös kehitellyt joulustressiä. Koristeita roikkuu ja lojuu siellä täällä, mutta mitään en ole saanut todella aikaiseksi. Paitsi ne pari kollaasiarkkia, joista aiemmin kerroin.

Olen kyllä koittanut rentoutua ja antaa ajatusten rauhoittua, mutta joku omituinen ahdistus nyt vaan vaivaa. Onnistuin tartuttamaan sen eilen Robiinkin ja sitten me riideltiin ihan turhaan. Sanottiin molemmat typeriä ja käytiin viellä nukkumaan sopimatta riitaa. Mä sitten pyörin yöllä ja päätin, että haluan kuitenkin nousta uuteen aamun hyvillä mielin ja että ainakaan en enää halua jatkaa riitaa murjottamalla.

Uskomattoman vaikeaa se on, mulla meni 15 minuuttia aamulla, ennen kuin sain hymyn huulille. Mutta onneksi tunnelma keveni jo siitä. Eli nyt näyttäis siltä, että kaikesta huolimatta tästä on tulossa ihan kiva viikonloppu.

Samanlaista toivotan teille kaikille!