Saturday, February 19, 2011

StUdiO TOmAattEja

Alkukirjain 12. haasteessa etstiään TO-alkuista suomenkielistä sanaa. Kävin läpi arkistoja, eikä sieltä mitään löytynyt, joten oli aika pistää taas kotistudio pystyyn.


 Samalla tuli ikuistettua Robin synttäriruusuja, ne on jo siinä iässä, että terälehdet alkaa varista.

Samalla vaivalla tuli nappatua vielä yhtä sun toista. Kun saan studion pystytettyä, niin ei sitä malttais millään lopettaa.
Tässä on koko komeudessaan tämän kertainen studioni. Siinä on pari keittiöntuolia, läjä vaatteita ja hiukan muuta tilpehööriä. Ei siihen paljoa tarvita, että voi leikkiä ammattilaista.

Ihan samoilla eväillä tuntuu se elämän onnikin löytyvän, ei siihen paljoa tarvita, vain innostusta ja halu löytää kauneutta ja iloa pienistäkin asoista. Jos olisin jäänyt odottelemaan, että kaikki ongelmat katoaisi ja unelmani toteutuisi, niin saisin kyllä vieläkin odotella, ja varmaan pitkään.

Elämä hymyilee, vaikka aina löytyy murhetta ja suruakin. Mutta nehän kuuluu jokaisen elämään, ne tulee ja menee, niiden ei pidä antaa varjostaa sitä kaikkea hyvää ja ihanaa, jota jokaisen elämästä myöskin löytyy.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille. :))

23 comments:

 1. Ihastuttava postaus studioineen ja väreineen. Leikkiminen se saa hyvän mielen hypittämään. Minäkin olen niin iloisesti leikkinyt viime päivät uusilla renkaillani, oi jotta, pikku surut ovat taas unohtuneet ja flunssakin parani.

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia taas!
  Ja päätinkin sitten otta käyttöön sun taustan kun halusin hiukan uudistaa tota mun blogia. Kiitos siitä!
  Ihanaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 3. tomaatti, eipä edes tullut mieleen! : D jep, kotistudioita on kiva rakennella, usein vielä haasteisiin niitä pitää rakennella : D

  ReplyDelete
 4. Ihana tomaattikuva! Ja mukavaa tulevaa viikkoa sinullekin!

  ReplyDelete
 5. Oi miten ihana kirjoitus, olen niin samaa mieltä siitä, ettei onneen niin paljon tarvita, vaan nimen omaan halua löytää iloa pienistä asioista. Ehkä se on usein vain asenne.

  Iloa sinne maailman toiselle laidalle :)

  ReplyDelete
 6. Rva Pioni
  Niin, kyllä sitä voi tosiaan itseään piristää tosi pienilläkin asioilla ja joskus on niin, että mitään muuta ei ole saatavalla. ;)

  Nina
  Kiitos, ja kävinkin kurkkaamassa blogillasi, se tausta sopii mun mielestäni sulle just tosi kivasti. ;)

  hheidi
  Mä kanssa mietin ja mietin sanoja, mutta sitten ihan pypähdin ilosta kun keksin tomaatin ja onneksi niitä oli jääkaapissa, niin pääsin sitten heti kuvaushommiin. ;)

  Yaelian
  Tomaatti onkin aika kaunis ja koristeellinen, varsinkin jos siinä on vielä hiukan vihreää kiinni. ;)

  Kirjailijatar
  Niin, mulla jäis kyllä onni täysin kokematta, jos haikailisin entisten unelmieni perään, kyllä se onni löytyy tosiaan ihan mistä vaan, kun vaan itse sitä haluaa etsiä ja kokea. ;)

  ReplyDelete
 7. Tuon tänne kauneuden keskelle intiaaniasiaa. Muistatko, kun kirjoitit siitä ja minä kehotin sinua lukemaan Dee Brownin kirjan Bury My Heart In Wouded Knee?
  Nyt just nousin nojatuolista katsomasta kyseisen elokuvan. Se on filmattu vuonna 2007. Jos suinkin löydät sen jossakin muodossa, katso. On kerrankin pyritty saamaan intiaanien näkökulma esiin - ja se ei anna kovin hyvää kuvaa valkoisista, ei todellakaan. Mutta senhän me tiedämme. Intiaanit olivat upea kansa.

  ReplyDelete
 8. eeva
  Muistan juu, kun oli tuosta kirjasta puhetta. Mä kerroinkin nyt mun miehelle tosta elokuvasta ja se me voidaan hyvinkin löytää katsottaksi, aihe kiinnostaa meitä molempia. Joten kiitos vinkistä.:)

  ReplyDelete
 9. Hienot kuvat, valaistus onnistunut nappiin miten sen olet tehnyt, katon kautta salamalla ? vai ikkunasta lankeavalla luonnonvalolla?

  ReplyDelete
 10. Tapsu
  Luonnonvalo ikkunasta, pilvinen paiva, joka on taalla aika harvinaista. Jarkkasin "studion" sillain, etta luonnonvalo lankeaa just sopivasta suunnasta. ;)

  ReplyDelete
 11. Ihania, ihania, juuri tätä taaas kaipasinkin, meillä sairastettu pari viikkoa ja olen ollut ihan kypsä. Edelleen on itelläkin ihan tööt olo tässä flunssassa ja ulkona melkein -30, joten ei voi edes ulkoilla. Sori tuli oikein vali vali kirjoitus. Ihana että jaksat kehitellä studioita ja tuollaisia silmäniloja meidän ryytyneiden ihmispolojen iloksi ;)

  ReplyDelete
 12. Sarppu
  Kiitos ja kylla ma viela hyvin muistan ajat siella pakkasen ja flunssan kourissa. Nyt mulla on aikaa tallaisiin leikkeihin, ei mulla olis aina ennen ollut.;)

  ReplyDelete
 13. herkulliset värit sun studiossa.

  ReplyDelete
 14. Ihanat kuvat ja todellakin ne tuovat iloa tänne hemmetin paukkupakkasiin...täällä tuntuu että aivotkin jäätyy ja värit on pelkkiä valkoisen eri sävyjä.Näetkö kuinka me kaikki täällä odotetaan jo kevättä ja lämpöä...lääh aletaan jo kyllästyä tähän kylmyyteen,onneks sentään on aurinko on paistanut.Siis yritetään löytää onnea pikku asioista,LOL.

  ReplyDelete
 15. Ihanat kuvat! Tosi hienosti osaat yhdistellä värisävyjä ja materiaaleja.

  ReplyDelete
 16. Tervetuloa haastejoukkoomme sieltä kaukaa merten takaa!
  Hienon studion pystytit, tomaateista vois melkein haukata palan, näyttää niin herkulliselta.

  ReplyDelete
 17. Raikkaan punainen piristää. Kaunista taas, tästäkin ne pienet onnenmuruset syntyvät.

  ReplyDelete
 18. Ensimmäistä kertaa kommentoin. Blogisi on ihanan esteettinen. Joka kerralla lumoudun väreistä ja tyylistä. Kirjoituksesi onnesta on kyllä niin totta. :) Joskus voi tarvita muutoksia, siirtyä varjosta valoon mutta eipä se elämä silti aina yhtä päivänpaistetta ole. Paljon hyvää kuitenkin koettavaksi jos sen haluaa nähdä! Mukavaa viikon alkua!

  ReplyDelete
 19. Olipa hienoa, että tomaatitkin pääsivät studiokuvaukseen!

  ReplyDelete
 20. Ihanat kuvat ja myös kirjoitus. Ilot ja surut, nuo kullanmurut :)

  Wendy

  ReplyDelete
 21. Amalia
  Studioon on niin helppo loihtia vaikka mitä värejä. ;)

  Ihanuudet
  No siellähän on kevät jo tosi lähellä, mutta muistan kyllä hyvin, miten sitä tossa vaiheessa alkaa jo aika malttamattomasti odotella. ;)

  Amelia
  Kiitos, se on mun lempipuuhaa.;)

  Maiju
  Kiitos ja musta tuntuu, että nyt kun vihdoin sain ekan haasteeni tehtyä,niin aion kyllä jatkossakin osallistua. :)

  Arleena
  Värit on kyllä sellaisia piristysruiskeita. ;)

  Dahlia
  No kiva, että kommentoit, aina on mukava saada uusia yhstäviä. Elämä ei tosiaan aina ole pelkkää päivänpaistetta, siksi onkin tärkeää, että huomaa pienetkin valon pilkahdukset, ettei anna pilvien sammuttaa kaikkea valoa. :)

  Nohna
  No tomaatithan osoittautu oikein kuvauksellisiksi. ;)

  Wendy
  Kiitos. Aina kannattaa huomata myös ne ilot. ;)

  ReplyDelete
 22. Minusta se on aikamoinen lahja saada tomaatit näyttämään taiteelta. Vau.

  ReplyDelete
 23. eve
  Kiitos, mutta kaiken voi saada aika helposti näyttämään kivalta, kun vaan asettaa oikeaan ympäristöön. ;)

  ReplyDelete